Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο στόχαστρό της – «Θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»

Newsroom

«Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος γι’ άλλη μια φορά μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του με στόχο να βοηθήσει και άλλα άτομα που έχουν βρεθεί στη θέση του.

Τα λεγόμενα όμως του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος στην ίδια συνέντευξη υπογράμμισε πως είναι αρνητικός στο να αναλάβει να μεγαλώσει μόνος του ένα παιδί. «Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ» είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα έβαλε στο στόχαστρό της τον Γιώργο Καπουτζίδη τον οποίο φρόντισε να ειρωνευτεί σχετικά με την τοποθέτησή του για τα παιδιά. Αφού αναδημοσίευσε τον παραφραστικό τίτλο ενός δημοσιεύματος σε instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Μάλιστα φρόντισε να αναδημοσιεύσει και όλα τα θετικά σχόλια που έλαβε από διαδικτυακούς της φίλους.

newsbeast.g

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ