Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγενάκης: “Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια των παράκτιων αθλητικών εγκαταστάσεων στον Καρτερό!”

Στις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις (του ΕΑΚΗ) στον Καρτερό ήταν και σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, επιβλέποντας τις τελευταίες ετοιμασίες και τη διευθέτηση κάθε λεπτομέρειας για την άψογη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων, που είναι οι πρώτες στη χώρα για αθλήματα άμμου.
Ο χρόνος, άλλωστε, μετράει αντίστροφα καθώς σε μόλις δύο ημέρες, τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στις 7.30 μ.μ., θα εγκαινιαστεί το KARTEROS BEACH SPORT CENTER από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο και το αμέσως επόμενο πρωί εκκινούν οι σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, τα Παγκόσμια Πρωτάθλημα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών (14-26/6), με τη συμμετοχή 64 χωρών και πάνω από 2.000 αθλητριών, αθλητών, προπονητών, στελεχών και συνοδών τους.
Ο κ. Αυγενάκης, μάλιστα, έκανε και ανάρτηση από τους χώρους και τη διαμόρφωσή τους, με φωτογραφικό υλικό από τις εγκαταστάσεις, καλώντας όλους να παρεβρεθούν στα εγκαίνια και στους αγώνες.
Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – KARTEROS BEACH SPORT CENTER

Αντίστροφη μέτρηση: 

-Δύο ημέρες απέμειναν για τα εγκαίνια των πρώτων Εθνικών Παράκτιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19:30 από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.
 -Όλα τα αθλήματα άμμου αποκτούν το «σπίτι» τους στον Καρτερό και αμέσως, από την επομένη το πρωί, Τρίτη 14 Ιουνίου, ξεκινούν τα Παγκόσμια Πρωτάθλημα Beach Handball (Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών). 

Σας περιμένουμε, μετρώντας αντίστροφα με τις τελευταίες ετοιμασίες και τη διευθέτηση κάθε λεπτομέρειας για άψογη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ