Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Απόβαση» για Πάσχα: Καταφθάνουν στην Κρήτη κατά χιλιάδες οι επισκέπτες από αέρα και θάλασσα

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” από σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και έως την Τρίτη του Πάσχα αναμένεται να “προσγειωθούν” 295 πτήσεις με 50.150 ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Για το ίδιο διάστημα στο λιμάνι του Ηρακλείου αναμένεται να ρίξουν άγκυρα 6 κρουαζιερόπλοια! Ενώ κάθε βράδυ καταφτάνουν και τα πλοία της γραμμής, με τις πληρότητες να φτάνουν έως και το 90%!

“Από δω και στο εξής θα υπάρχουν δρομολόγια σε καθημερινή βάση προς τα ελληνικά νησιά και σύντομα αναμένεται να μπει στη γραμμή και το δεύτερο πλοίο προς τις Κυκλάδες” σημειώνει ο κ. Παττακός.

 

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, η επιβατική κίνηση αυτές τις μέρες στο λιμάνι είναι αυξημένη ενώ οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται είναι εντατικοί.

(Ο τομεάρχης της Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ, Γιώργος Παττακός)

 

Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου ενώ το βράδυ της Κυριακής (Πάσχα) θα ταξιδέψει μόνο το πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Σημειώνεται πως για την Μεγάλη Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί ημερήσιο δρομολόγιο από το λιμάνι του Ηρακλείου προς τον Πειραιά, με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών.

Με πληροφορίες από το ekriti

Φωτογραφία Αγγελική Σ. Photography

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ