Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον συλληφθέντα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της 27χρονης Ανάσταζια στην Κω.

«Ήταν αλαφιασμένος, φαινόταν σαν κάτι να τον απασχολεί», αποκάλυψε στον Alpha μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση, αναφερόμενος στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, προτού εκείνος συλληφθεί για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

Την ίδια στιγμή, στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου είπε: «Τα ρούχα του ήταν γεμάτα άχυρα και χώμα». Ο συγκάτοικος του 32χρονου φαίνεται να γνώριζε την 27χρονη Αναστάζια, αφού οι δυο τους ήταν και φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά ο συγκάτοικός του στην κατάθεσή του στις Αρχές φέρεται να υποστήριξε: «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα. Κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να το περιμένω. Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα, είδα τα ρούχα του γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα».

Μία ακόμη μάρτυρας που γνώριζε τον 32χρονο αποκάλυψε ότι: «Μιλούσε διαρκώς στο τηλέφωνο. Μιλούσε επί 11 λεπτά στο τηλέφωνο και φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δικηγόρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αναφέρει ότι ο πελάτης του δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της Αναστάζια. Στο ερώτημα αν ο 32χρονος έχει κάνει κάποια αναφορά στην υπόθεση, ο δικηγόρος, Ζαφείρης Δρόσος, λέει, μιλώντας στον Alpha: «Δεν μου έχει πει τίποτα. Δεν έχει ασκηθεί καμία νέα ποινική δίωξη».

Σύμφωνα, πάντως, με όσα υποστηρίζει το μέλος της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κω, Θωμά Καραθωμά, κάποιος άφησε τη σορό της Αναστάζια στο σημείο που βρέθηκε αφού έγιναν οι έρευνες από τις Αρχές. «Πέρασα από εκεί και την Παρασκευή και το Σάββατο και δεν υπήρχε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθωμάς.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, ζήτησε να εκδοθεί ο ύποπτος στη χώρα του.

Το κινητό της Αναστάζια
Ένα από τα βασικά ερωτήματα στην υπόθεση της 27χρονης είναι το κινητό τηλέφωνο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κω ενώ είχαν περάσει οι ομάδες πολλές φορές από το σημείο και δεν είχαν εντοπίσει κάτι.

Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού
Ένα ακόμη σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου. Ο ίδιος μίλησε για σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κω, αλλά όταν οι αστυνομικοί επέμειναν για το πότε, πώς και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, ο ίδιος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Για την ώρα ο 32χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη και δεν εμπλέκεται ούτε στην εξαφάνιση ούτε στη δολοφονία της, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει στο εξωτερικό
Προβληματισμό προκαλεί, πάντως, και το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει από την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καν να ενημερώσει τον συγκάτοικό του. Ο δεύτερος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο δικός του ρόλος, στα δραματικά γεγονότα.

Σε βίντεο του Mega από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, τον βλέπουμε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

ΠηγήNEWSBOMB.GR

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ