Connect with us

MEDIA

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω»: no1 σε ραδιοφωνικές μεταδόσεις για 1 μήνα! «Μαγεύει» με τη νέα του επιτυχία!

Ο Αντώνης Ρέμος «μαγεύει» με τη νέα του επιτυχία «Να Ξαναμετρήσω», μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έγινε από την πρώτη στιγμή ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα υπερεπιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ενώ το music video που το συνοδεύει σκαρφάλωσε αμέσως στα top trends του YouTube.

Παράλληλα, ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ημερήσιων μεταδόσεων για 1 μήνα (28-02-2023 εώς 28-03-2023), σύμφωνα με τα στοιχεία MediaInspector.

Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής και συναντά για ακόμα μία φορά τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Δείτε το music video:

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in MEDIA