Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή για όσους θέλουν να κάνουν το εμβόλιο γρίπης – Ανακοίνωση Πλεύρη

Τι θα αλλάζει για το εμβόλιο γρίπης – Τι ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης

Μεγάλες είναι οι αλλαγές σχετικά με το εμβόλιο γρίπης σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανες ο Θάνος Πλεύρης πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, το εμβόλιο γρίπης θα χορηγείται, πλέον, χωρίς να απαιτείται συνταγογράφηση χωρίς να προσδιορίσει συγκεκριμένο χρόνο για την έναρξη για της ανοικτής διαδικασίας, με τις πληροφορίες να τοποθετούν τη νέα διαδικασία τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η υποχρεωτική συνταγογράφηση δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα την καταγραφή χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της γρίπης σε αντίθεση με τις χρονιές που δεν ήταν απαραίτητη η συνταγογράφηση.

Τι είπε ο Υπουργός Υγείας για τα ραντεβού που κλείνονται σε νοσοκομεία μέσω 5ψηφιου αριθμού, με υψηλές χρεώσεις για τους πολίτες.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στο φαινόμενο, του κλεισίματος ραντεβού σε νοσοκομεία και άλλες προνοιακές δομές, μέσα από πενταψήφιο αριθμό, γεγονός που συνεπάγεται υψηλές χρεώσεις για τους πολίτες. Όπως είπε είναι ένα φαινόμενο που πάει περίπου μια δεκαετία πίσω κι οφείλεται σε συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με ιδιώτες παρόχους τηλεφωνίας.

Οι τιμές χρέωσης είναι διαφορετικές σε κάθε πάροχο, είπε ο κ. Πλεύρης κι όντως υπάρχουν υψηλές χρεώσεις, υπάρχει όμως και πάροχος που επιβάλει αστική χρέωση για κάθε κλήση.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Πλεύρης ζήτησε από τα νοσοκομεία, σε κάθε σύμβαση που λήγει, η νέα που υπογράφεται να προβλέπει ότι δεν θα υπάρχει καμία χρέωση για την περίοδο αναμονής του τηλεφωνήματος και να επιλέγεται ο πάροχος με την χαμηλότερη χρέωση.

Πηγή: alldaynews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ