Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση ντράμερ: “Bιάστηκε η ψυχή της – βλέπει ψυχολόγο εδώ και χρόνια” κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης

Ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη του 71χρονου μουσικού για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού πριν 11 χρόνια, υπόθεση για την οποία σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών.

Με λυγισμένη φωνή, η μητέρα του 6χρονου τότε κοριτσιού που καταγγέλλει ότι αποπλανήθηκε από τον πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος, περιέγραψε τα όσα της εκμυστηρεύθηκε δύο χρόνια αργότερα η κόρη της.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν ενόσω ο καταγγελλόμενος και η οικογένεια της βρισκόταν σε διακοπές στον Ωρωπό, σε γειτονικά εξοχικά. Η γυναίκα κατέθεσε ότι αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν το 2011, δύο χρόνια αργότερα με αφορμή περιστατικό με άλλο κοριτσάκι. Όπως είπε, ρώτησε την κόρη της τότε αν είχε συμβεί κάτι περίεργο με τον κατηγορούμενο και εκείνη της περιέγραψε συγκεκριμένες πράξεις του κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

«Σοκαρίστηκα, το παιδί, μου είπε ότι ντρεπόταν και γι’ αυτό δεν μου είχε πει τίποτα». Είπα στη μητέρα του άλλου κοριτσιού να πάμε στην αστυνομία. Εκείνη μου είπε «θα τον πιάσω, θα τον σκίσω…». Της είπα να ηρεμήσει και να πάμε στην αστυνομία. Πήρα στην υπηρεσία ανηλίκων και μου είπαν ότι έχουν άνθρωπο ειδικό και να κλείσουμε ένα ραντεβού. Η άλλη μαμά άρχισε να φοβάται ότι «το παιδί μου θα εκτεθεί. Με πήρε τηλέφωνο ο κατηγορούμενος και άρχισε να φωνάζει «τι πας να κάνεις; Θα κλείσουν σπίτια. Πήγα το παιδί και κατέθεσε με λεπτομέρειες. Εξετάστηκα κι εγώ μετά, ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία. Το παιδί μου από το 2012 είχε αρχίσει να έχει νυχτερινή ενούρηση.

Πήγα λοιπόν σε ειδικό. Το παιδί ένιωθε ντροπή. Ο κατηγορούμενος την έβαζε και έβλεπε ταινίες παιδικά, συναυλίες και την έπιανε στο σώμα, την απασχολούσε με κάτι που της άρεσε στην τηλεόραση κι εκείνος την άγγιζε. Μπορεί να μην είναι βιασμός, αλλά βιάστηκε η ψυχή της, έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους φοβόταν όταν την άγγιζαν στο σχολείο. Τα έκανε αυτά όταν ήταν μόνος. Από το 2011 έως το 2013. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάτω από το τραπέζι που ήμασταν όλοι, αυτός θα χάιδευε το παιδίΣήμερα η κόρη μου είναι στη Β’ Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία. Έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά θα την ακολουθούν στη ζωή της, στις σχέσεις της, στο γάμο της. Την παρακολουθεί ακόμα ειδικός».

Στους ισχυρισμούς του παιδιού και της μητέρα του, ο κατηγορούμενος αντιτάσσει ότι οι διωκτικές αρχές έλαβαν μεθοδευμένα την κατάθεση της ανήλικης και αρνείται την κατηγορία. Ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να ορίσει ειδικό πραγματογνώμονα να τον εξετάσει και να αποφανθεί αν είναι παιδόφιλος, αίτημα που θα εξεταστεί στην πορεία της δίκης.

Η δίκη καθυστέρησε σήμερα να ξεκινήσει καθώς ο 71χρονος εμφανίστηκε στην αίθουσα με βερμούδα και ένα μακό μπλουζάκι, αμφίεση που σύμφωνα με τους συνηγόρους του οφείλεται στο ότι οι οικείοι του δεν κατάφεραν να του παραδώσουν το κοστούμι του, στις φυλακές. Οι συνήγοροι ενημέρωσαν τους δικαστές πως ο εντολέας τους δεν αισθάνεται άνετα ενώπιον τους με τα ρούχα που φορούσε και ότι θα ήθελε να φορέσει το κουστούμι του, το οποίο είχαν φέρει στο δικαστήριο συγγενικά του πρόσωπα.

Το θέμα αφού συζητήθηκε εκτενώς στο δικαστήριο με την συμμετοχή του επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς που τόνισε ότι δεν θα πάρει ευθύνη και ούτε θα εγγυηθεί θεμάτων ασφαλείας σε περίπτωση αλλαγής ρούχων του μεταχθέντος έληξε με απόφαση που επέτρεψε στον 71χρονο να εμφανιστεί όπως θέλει. «Είναι απόφαση του ΜΟΕ, θα καταγραφεί στα πρακτικά, τα ρούχα του κατηγορούμενου να περάσουν από το μηχάνημα x-ray ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί ο κατηγορούμενος όπως θέλει», είπε ο πρόεδρος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

F/B Superstar (Ex.Superferry II) Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERSTAR: Επιστρέφει στην γραμμή των Σποράδων

More in ΕΛΛΑΔΑ