Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Κρήτη μεταξύ των τραυματιών

Η 23χρονη Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, ήταν μεταξύ των επιβατών του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος των Τεμπών.

Ευτυχώς η 23χρονη βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση φέροντας τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Το κορίτσι εκτός από παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής είναι και φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής.

Το flashnews.gr μίλησε με τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία μας είπε: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο.

Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά»

Η μητέρα της 23χρονης φεύγει σήμερα κιόλας από Χανιά για να πάει κοντά στο παιδί της μη παραλείποντας να εκφράσει τον πόνο της για τις άλλες οικογένειες.

«Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο»

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ