Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνταγή για κριτσίνια με ελιές θρούμπα Θάσου και ντιπ αβοκάντο

420 γρ. αλέυρι

100 γρ. ελιές θρούμπα Θάσου
120 ml. ελαιόλαδο
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. κονιάκ
150 ml. νερό  Για το ντιπ αβοκάντο
2 ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το τελευταίο “αντίο” στο ΕΚΠ ΑΡΗΣ

More in ΕΛΛΑΔΑ