Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει τη χώρα νέο περιστατικό γυναικοκτονίας: Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει

Ακόμα μία υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει τη χώρα. Ένας 60χρονος στη Δράμα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και εν συνεχεία να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Το έγκλημα αλλά και η αυτοχειρία σημειώθηκαν σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος της περιοχής Προσοτσάνη, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, η γυναίκα ανακοίνωσε στον 60χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν και να φύγει σήμερα κιόλας από το σπίτι. Τότε ο άνδρας την σκότωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα».

Το ζευγάρι εντόπισε η κόρη του ζευγαριού το πρωί της Τρίτης γύρω στις 8:30. Η κόρη του ζευγαριού καλούσε στο τηλέφωνο τους γονείς της, οι οποίοι δεν έδιναν σημεία ζωής. Ανησύχησε και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι τους όπου και τους βρήκε νεκρούς.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο, το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία», σημείωσε ο δήμαρχος.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στη Δράμα καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Την προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δράμας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ