Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Σοβαρό ατύχημα για 6χρονο στο κολυμβητήριο Χανίων

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας στο κολυμβητήριο Χανίων στην Νέα Χώρα Χανίων, όταν ένα μικρό παιδί άρχισε να φωνάζει ενώ βρισκόταν στην άκρη της μιας πισίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, άμεσα έσπευσε ο προπονητής του ΝΟΧ, ο οποίος πήρε το 6χρονο αγόρι να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε τραυματιστεί στην μέση από το σίδερο στο οποίο δένονται τα κουλουάρ (τα σχοινιά με φελλούς που καθορίζουν τους διαδρόμους).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί «κάθισε» πάνω στο σημείο όπου στηρίζεται το σχοινί με τους φελλούς με αποτέλεσμα να τραυματισθεί από το σίδερο που υπήρχε εκεί.

Στο κολυμβητήριο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το αγόρι στο νοσοκομείο Χανίων και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το σχίσιμο στο σώμα του, ενώ η πορεία της υγείας του εξελίχθηκε ομαλά.

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως έχει δημοσιευθεί πολλές φορές το κολυμβητήριο Χανίων το οποίο αποτελεί τμήμα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, είναι πεπαλαιωμένο, με πολλά προβλήματα και για τον λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την πλήρη ανακαίνισή του με χρηματοδότηση ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ