Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Περσικός κόλπος – πατέρας ναυτικού: Τα παιδιά μας είναι καλά στην υγεία τους

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο Γιάννης Βεβαιάκης, πατέρας του Μανόλη Βεβαιάκη, ενός εκ των ναυτικών που βρίσκονται στα δυο τάνκερ που κατέλαβαν οι «Φρουροί της Επανάστασης» στον Περσικό κόλπο.

Όπως είπε με ανακούφιση, χθες κατάφεραν να μιλήσουν αφού τους επέστρεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία τους είχαν αφαιρέσει αρχικά και πληροφορήθηκαν ότι όλοι οι ναυτικοί μας είναι καλά στην υγεία τους.

«Στην αρχή ανησυχήσαμε, αλλά τώρα έχουμε ηρεμήσει. Το παιδί μας είπε ότι είναι καλά, αλλά δεν τους έχουν ενημερώσει για το τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε ο κ. Βεβαιάκης και συμπλήρωσε, «Οι φρουροί παραμένουν στη γέφυρα του πλοίου και ελέγχουν το δορυφορικό σύστημα, οπότε δεν επικοινωνήσαμε ξανά γιατί αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των κινητών τηλεφώνων αλλά αυτά χρειάζονται κάρτες οι οποίες είναι ελάχιστες στο πλοίο».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γ. Αϊλαμάκης, αντιδήμαρχος Σητείας και ξάδελφος ναυτικού που βρίσκεται στα τάνκερ που έχουν καταληφθεί από τους Ιρανούς στον Περσικό κόλπο.

«Τα παιδιά είναι καλά, δεν τους ασκήθηκε καμιά βία, τους φέρθηκαν καλά. Στην αρχή αιφνιδιαστήκαμε, αλλά τώρα είμαστε αισιόδοξοι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ