Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καλείται για κατάθεση η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφανθεί το Ειρηνοδικείο της Πάτρας για το εάν θα προχωρήσει η αποσφράγιση του σπιτιού της Ευγενίας Κούτρα, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων αναφορικά με τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24 η Ασφάλεια της Πάτρας, μετά την εντολή του Εισαγγελέα για διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς που επήλθε τον Σεπτέμβριο του 2020, ζητεί να καταθέσει η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ευγενία Κούτρα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, είχε ζητήσει από γυναίκα συμβολαιογράφο να τής ετοιμάσει πληρεξούσιο, ώστε ο Μάνος Δασκαλάκης που διέμενε με την Ρούλα Πισπσιρίγκου στο ισόγειο της οδού Μπιζανίου, να μπορεί να διαχειρίζεται οικονομικές τις υποθέσεις ( πληρωμή λογαριασμών, εφορίας, τράπεζες κλπ).

Οι άνδρες της Ασφάλειας θέλουν να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες της συνομιλίας της συμβολαιογράφου με την σπιτονοικοκυρά σχετικά με το πληρεξούσιο αλλά και τις σχέσεις του ζευγαριού με την Ευγενία Κούτρα. Γι’ αυτό και καλούν εντός των ημερών την συμβολαιογράφο , που σήμερα είναι συνταξιούχος και διαμένει στην Αθήνα.

Στο μεταξύ εντός των ημερών οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου εάν θα μπορέσουν να εισέλθουν στο διώροφο της οδού Μπιζανίου για να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν μέσα και να αντιπαραβάλλουν με όσα έχει καταγράψει συμβολαιογράφος που ορίστηκε για να σφραγίσει το σπίτι.

Πάντως η μάνα, ο πατριός και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπσιρίγκου , μετά τη σύμφωνη γνώμη και της ίδιας, έχουν αρχίσει από το Σάββατο να αδειάζουν το σπίτι που διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη πριν τις συνταρακτικές αποκαλύψεις. Αδειάζουν και πετούν πράγματα, ενώ όσα θεωρούν χρήσιμα (έπιπλα κλπ) θα τα μεταφέρουν σε άλλον χώρο.

enikos.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ