Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Νέα σοκαριστική υπόθεση στα Μάλια – Πατέρας βίασε την ίδια του την κόρη!

Μια νέα ανατριχιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην Κρήτη, καθώς σύμφωνα με καταγγελία, πατέρας βίαζε την ίδια του την κόρη στα Μάλια!

Μια 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου πήγε στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς ωστόσο να θυμάται τον δράστη λόγω μέθης.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν με προσοχή τις κάμερες της περιοχής και ανακάλυψαν μια σοκαριστική τροπή της υπόθεσης. Δράστης ήταν ο ίδιος της ο πατέρας (!), καθώς όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε κάνει προσπάθειες να ασελγήσει και στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, με τον ίδιο να την χτυπάει στο πρόσωπο, εκείνη έφυγε, την ακολούθησε και την βίασε σε παραλία της περιοχής!

Η ίδια μάλιστα είχε πολλά σημάδια στο σώμα της, από τις αδίστακτες πράξεις του πατέρα της. Οι αστυνομικοί μετά την σοκαριστική ανακάλυψη προχώρησαν στην σύλληψη του. Η άτυχη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, έχει ληφθεί δείγμα DNA, ενώ ο Βρετανός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Βαρύτατες είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, καθώς κατηγορείται για κακούργημα και αφορούν τον βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ