Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του γνωστού ξενοδόχου

Τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του γνωστού ξενοδόχου της Μυκόνου, Θοδωρή Κουσαθανά, που είχε σημειωθεί στις 10 Ιουνίου, συνέλαβε πριν από λίγο η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 32χρονο, παλιό γνώριμο των αρχών, που στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ο άνδρας συνελήφθη στην χώρα της Μυκόνου και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή της Σύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είχε φύγει από το νησί και επέστρεψε προ από λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Ιουνίου οι έλεγχοι του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών στα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου, είχαν αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης. Ένας 31χρονος άνδρας από την Αλβανία που συνελήφθη κατά τις αστυνομικές επιχειρήσεις για απείθεια, διαπιστώθηκε ότι είχε βοηθήσει το φυσικό αυτουργό της άγριας επίθεσης να διαφύγει το βράδυ της 10ης Ιουνίου.

Ο 31 ετών άνδρας από την Αλβανία που αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη, φαίνεται ότι είχε αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό υλικό, να οδηγεί όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του γνωστού ξενοδόχου στις 10 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως οδηγός mini van στη Μύκονο και μετέφερε τουρίστες από ξενοδοχεία σε άλλα σημεία του νησιού.

Μέσα από τη σύλληψη του άνδρα από την Αλβανία, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τόσο τον 32χρονο φυσικό αυτουργό, όσο και έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται.

Ο δράστης της άγριας επίθεσης, που είχε σημειωθεί στις 10 Ιουνίου, φαίνεται ότι παρακολουθούσε τον ξενοδόχο, οδηγώντας ένα κλεμμένο όχημα. Αφού συγκρούστηκε σκόπιμα με το αυτοκίνητο του, τον χτύπησε με έναν λοστό προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.

Θυμίζουμε επίσης ότι στις 26 Μαΐου είχε συλληφθεί άλλο ένα άτομο για την εν λόγω δολοφονική επίθεση, το οποίο είχε βοηθήσει τον φυσικό αυτουργό της επίθεσης να διαφύγει.

ieidiseis.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ