Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Αυτό είναι το «βασιλικό» γιοτ των 300.000.000€ | ΒΙΝΤΕΟ

Η θαλαμηγός προσφέρει ανέσεις βασιλικές. Οι τυχεροί που κάνουν διακοπές βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Αιγαίο και η Μύκονος δεν έλειψε από το πρόγραμμά τους…

Μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Μυκόνου πριν από λίγες μέρες, το εντυπωσιακό γιοτ Alaiya. Η θαλαμηγός, που ξεχωρίζει για την μυτερή πλώρη της όπου προσγειώνονται ελικόπτερα, έχει μήκος 111 μέτρα και ναυπηγήθηκε το 2019 στην Γερμανία.

Διαθέτει έξι καταστρώματα και αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της χλιδής προφέροντας στους φιλοξενούμενους μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Το Alaiya μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες σε εννέα σουίτες και να μεταφέρει έως 38 μέλη πληρώματος.

Στο εσωτερικό του, που το 2019 στο Yacht Show του Μονακό απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Interior Design ξεχωρίζουν οι δύο πολυτελείς σκάλες που οδηγούν στο κεντρικό σαλόνι.

Το Alaiya διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα, beach club, σινεμά, σπα με σάουνα, γυμναστήριο, μέχρι και ειδική αίθουσα για τσάι. Δεν διατίθεται προς ενοικίαση και η τιμή του υπολογίζεται στα €300.000.000! Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ