Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνει τα social media η Εβελίνα Παπούλια

«Αποχαιρετά» τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα ηχηρό μήνυμα

Μια απρόσμενη ανάρτηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά και τροφή για σκέψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός με ένα μακροσκελές μήνυμα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media αποκαλύπτοντας τον λόγο που την ώθησε σε αυτήν της την απόφαση.

Παπούλια

Η Εβελίνα Παπούλια είναι αρκετά ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχει εκφράσει τις απόψεις της σχετικά με θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα. Ωστόσο, φαίνεται πως οι τελευταίοι μήνες ήταν… μαύροι για εκείνη, μιας και μετά από τα γεγονότα που συνέβησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, όπου εργάζεται αλλά και τις πυρκαγιές, που για ακόμα μια φορά ξέσπασαν στην Ελλάδα, δεν αντέχει να μιλάει για όλα αυτά και θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της σε πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη και όχι να «μαυρίζει» άλλο η ψυχή της. Να κάνει μια… αποτοξίνωση και να… αλλάξει παραστάσεις το μυαλό της.

 

Η μακροσκελής ανάρτησή της όπου εξηγεί τα πάντα:

 

 

Λίγο μετά έκανε και άλλη ανάρτηση όπου έγραψε: «Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βάζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…

Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι ! Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!»

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ