Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης

Ανακοινώσεις για όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για την συνέχιση της λειτουργίας της δομής Κιβωτός του Κόσμου έκανε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Το πρώτο πράγμα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να «ξηλώσει» τη διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου και να την αντικαταστήσει. «Πρώτη έγνοια μας, είπε, είναι τα παιδιά».

«Οι καταγγελίες είναι σοβαρές για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα με παιδιά που έχουν βρεθεί εκτός εστίας για διάφορους λόγους. Χρειάζεται πλήρης διερεύνηση και όχι βιαστικά συμπεράσματα. Η ΕΛΑΣ συνδράμει τις δικαστικές αρχές.

Η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι στραμμένη στην ασφάλεια των παιδιών που διαμένουν στην Κιβωτό και να έχουν την μέγιστη δυνατή προστασία.

Μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού. Η πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά και μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη σε μια διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ