Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κρήτη

Κανονικά θα διεξάγονται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης.

Τα δρομολόγια οδηγούνται προς εξομάλυνση μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εξασθένησης των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, που σύμφωνα με την ΕΜΥ έφταναν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη θα εκτελεστούν κανονικά. Στις 9 το βράδυ θα αναχωρήσουν το “Κρήτη ΙΙ” και το “Κνωσός Παλλάς” για το Ηράκλειο και το “Έλυρος” για τα Χανιά. Το “Κυδων Παλάς” θα αναχωρήσει στις 10:30 για τα Χανιά. Επίσης το δρομολόγιο του “Μπλού Στάρ Νάξος” αντί στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί στις 11 το βράδυ για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα Κουφονήσι Κατάπολα. Στις 11 το βράδυ θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο για τη Ρόδο το “Μπλου Στάρ 2”.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Από το λιμάνι της Ραφήνας στις 5΅30 το απόγευμα θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Θεολόγος” για τις Κυκλάδες. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ