Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακοκαιρία: Παραλύει τη χώρα η Μπάρμπαρα – Live η εξέλιξη και στην Κρήτη

Ποιοι δρόμοι κλείνουν, οι συστάσεις των Αρχών στους πολίτες, πώς θα λειτουργήσουν υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα. Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία. Όλες οι εξελίξεις live από το in.

Με τα προβλήματα από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να πληθαίνουν αποδεικνύοντας την ανετοιμότητα της χώρας για έκτακτα καιρικά φαινόμενα ακόμη και αν υπήρξαν έγκαιρες προειδοποιήσεις από τους μετεωρολόγους το in καλύπτει και ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πώς διεξάγεται η κυκλοφορία σε όσους επιτρέπεται, οι συστάσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και ατυχήματα. Πού υπάρχουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, πώς θα λειτουργήσει αύριο η χώρα.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας

Όλες οι εξελίξεις

17:26 Όμως δεν είναι μόνο η Αττική, αφού ήδη πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν «σκεπαστεί» με χιόνι

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει καλύψει στο χιόνι ένα χωριό της Εύβοιας, καθώς οι ποσότητες χιονιού που έχουν πέσει στην περιοχή, έχουν σκεπάσει τα πάντα και οι θερμοκρασίες που καταγράφονται είναι υπό του μηδενός.

Συγκεκριμένα, το χωριό που καλύφθηκε με 10 πόντους χιόνι είναι η Καμαριτσά στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο. Τις επόμενες ημέρες, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν, σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας, σύμφωνα με τα όσα επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ