Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μοιραία έξοδος του 67χρονου ναυτικού που πνίγηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου (vid)

Νεκρό ανέσυραν από το λιμάνι του Ηρακλείου, έναν 67χρονο ναύτη σε φορτηγό πλοίο που άγνωστο πώς βρέθηκε μέσα στο νερό και εντοπίστηκε από τον καπετάνιο του πλοίου νωρίς το πρωί.

Η σορός του 67χρονου Ρουμάνου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ο οποίος επέπλεε στο νερό και είχε μαζί του μια τσάντα με σουβλάκια, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Συναγερμός σήμανε σε Λιμενικό και ΕΚΑΒ νωρίς το πρωί όταν ο καπετάνιος φορτηγού πλοίου που ήταν δεμένο στην προβλήτα 6 του λιμανιού στο Ηράκλειο, αντιλήφθηκε ότι μέσα στο νερό επιπλέει ένας άνθρωπος που δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου καταφέρνοντας να ανασύρουν από το νερό νεκρό τον 67χρονο Ρουμάνο Ναύτη όπως προέκυψε, του φορτηγού πλοίου δίπλα στο οποίο βρέθηκε να επιπλέει.

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο Ζωή που έφτασε στο Ηράκλειο με έξι μέλη πληρώματος και είχε δέσει χθες στο λιμάνι του Ηρακλείου και θα έφευγε είτε σήμερα είτε αύριο αφού φόρτωνε τόνους σκραπ μετάλλων.

Σε αυτό το φορτηγό πλοίο στου οποίου την πρύμνη βρέθηκε να επιπλέει το άψυχο σώμα του εργαζόταν ως ναύτης ο 67χρονος ο οποίος φέρεται χθες το βράδυ να βγήκε εκτός λιμανιού για να αγοράσει κάποια πράγματα, εμώ επίσης σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Αν και η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται εν αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης, ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι κατά την επιστροφή του στο πλοίο για άγνωστους λόγους να έπεσε στο νερό, χωρίς πάντως μέχρι αυτή την ώρα να προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

neakriti.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ