Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη: Κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι η 49χρονη

Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη. Η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη τόνισε ότι «είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας στο δεξί της μάτι».

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση στο μάτι της. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας της όρασής της» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με την ίδια, «χρειάζεται εβδομάδες παρακολούθησης προκειμένου να φανεί αν βελτιώνεται ή όχι» ενώ αποκάλυψε ότι εκτός του συγκεκριμένου εγκαύματος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Όπως τόνισε η κα Αλειφέρη από τη συνομιλία που είχε μαζί της πρόκειται για μια πολύ δυνατή γυναίκα.

«Παρά το σοκ που έχει υποστεί μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και αυτή η δύναμή της θα βοηθήσει στη συνέχεια στη δύσκολη πορεία που έχει μπροστά της».

Σχολιάζοντας το αποτρόπαιο περιστατικό βίας η και Αλειφέρη δήλωσε για την πολύτεκνη μητέρα ότι όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι συγκλονισμένο.

«Πέρα από τη φαρμακευτική στήριξη παρέχουμε και ψυχολογική στήριξη και αν χρειαστεί οτιδήποτε άλλο θα είμαστε κοντά της» είπε χαρακτηριστικά.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ