Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Ελβετίδα έχασε το πορτοφόλι της στο Ρέθυμνο και το παρέλαβε στην Ζυρίχη μέσω… Χανίων!

Μέσα σε μία περίοδο, που δυστυχώς το νησί μας έχει λοιδορηθεί, κυρίως λόγω ορισμένων άσχημων και παραβατικών συμπεριφορών, η ανάδειξη γεγονότων που δείχνουν πως οι κρητικοί παραμένουν στην πράξη και έντιμοι και φιλόξενοι είναι σημαντική.

Όπως συνέβη στην περίπτωση μίας Ελβετίδας επισκέπτριας του Ρεθύμνου, η οποία πριν λίγες ημέρες, την ημέρα που αναχωρούσε από τον τόπο μας, έχασε στο πάρκινγκ του λιμανιού το πορτοφόλι της. Αυτό δεν είχε κανένα στοιχείο μέσα που να αποδεικνύει την ταυτότητα της. Μόνο χρήματα περιείχε.

Η γυναίκα έφυγε, μία φίλη της ρεθυμνιώτισσα πήγε ωστόσο την άλλη μέρα στο πάρκινγκ για να ρωτήσει εάν βρέθηκε ένα πορτοφόλι. Έλαβε αρνητική απάντηση, ωστόσο άφησε τα στοιχεία της Ελβετίδας κατόχου σε περίπτωση που βρισκόταν.

Δύο μέρες αργότερα, η Ελβετίδα τουρίστρια και ενώ είχε επιστρέψει στη χώρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Α.Τ. Χανίων και ενημερώθηκε ότι το πορτοφόλι της με τα χρήματα είχε βρεθεί από μία ρεθυμνιώτισσα, στο πάρκινγκ, όμως λόγω του ότι η κυρία αυτή ήταν βιαστική για να αναχωρήσει με το πλοίο από τα Χανιά, το πήρε μαζί της και το παρέδωσε στην χανιώτικη αστυνομία αναφέροντας που το είχε βρει.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους ανθρώπους του πάρκινγκ, πήρε τα στοιχεία της Ελβετίδας, η οποία, έχοντας πια χάσει την ελπίδα της πως θα βρει το πορτοφόλι και τα χρήματα, πήρε ένα ανέλπιστο δώρο.

Μάλιστα, στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά με την κυρία που το βρήκε, ευχαριστώντας την θερμά και για την πράξη της και για την ποιότητα των ανθρώπων της Κρήτης, όπως φαίνεται και από το μήνυμα που της έστειλε!

goodnet.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ