Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Εγκαίνια στο κτίριο των Πολυτέκνων

Σε κλίμα γιορτής, πραγματοποιήθηκαν στις 02-10-2022 τα εγκαίνια του ιδιόκτητου πολυώροφου κτιρίου που στεγάζεται ο Σύλλογο μας στην οδό Στεργιογιάννη 3 στο κομμένο Μπεντένι στο Ηράκλειο μετά την οριστική ολοκλήρωσή του.

Ένα κτίριο πλήρως αναδομημένο, με χώρους για την εξυπηρέτηση και την μέριμνα των πολύτεκνων οικογενειών.

Πρόκειται για ένα  υπέροχο κτίριο που έγινε από τούς ίδιους τούς πολύτεκνους για τούς πολύτεκνους,  μια σύγχρονη και πολυδύναμη υποδομή με όμορφους χώρους, θαυμάσιους ξενώνες, χώρους Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, συνεδριάσεων κ.λ.π

Στην  εκδήλωση, παραβρέθηκε πλήθος πολύτεκνων οικογενειών, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ Ευγένιος, πλήθος Ιερέων, από τούς βουλευτές οι κ.κ Σενετάκης Μάξιμος, Μαμουλάκης Χάρις, Βαρδάκης Σωκράτης, Κεγκέρογλου Βασίλης, Συντυχάκης Μανώλης , εκ μέρους της Περιφέρειας ο κ. Συριγωνάκης Νίκος, οι Αντ/ρχες Καμπουράκης Λάμπρος και Ξυλούρης Νίκος ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ματαλλιωτάκης Γεώργιος, από τον Δήμο Ηρακλείου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κ. Παπαδάκη Ρένα ,οι Αντιδήμαρχοι επίσης κ.Καναβάκη Μαρία και Βαρδαβάς Κων/νος., εκ μέρους του Ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη ο πολιτευτής Κων. Κεφαλογιάννης, εκ μέρους της παράταξης 375 του κ. Γιάννη Κουράκη ο κ. Νίκος Γιαλιτάκης και τέλος η εκπρόσωπος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος κ. Δήμητρα Αγγελή.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ