Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμύ «κατηγορώ» Τσίπρα: Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί κύριε Μητσοτάκη – Είστε ο πρωθυπουργός των υποκλοπών

«Είστε ο πρωθυπουργός των υποκλοπών» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε μια παρακολούθηση πολιτικού προσώπου ή δημοσιογράφου.

«Ο μόνος που τολμήσατε ήσασταν εσείς» ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με επίμονο τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του έθεσε για ακόμη μια φορά το ερώτημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν γνώριζε, δηλαδή, ο πρωθυπουργός ή όχι για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Επανέλαβε μάλιστα το αίτημα του προς τον πρωθυπουργό να απαντήσει ποιος ήταν ο εθνικός λόγος που υπαγόρευσε την παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί και τώρα επιχειρείτε να στήσετε αντιπερισπασμούς» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός νωρίτερα σημείωσε πως αν η κυβέρνηση είχε στοιχεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε προχωρήσει ήδη σε Eξεταστική Επιτροπή. «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε καμία αναφορά στην υπόθεση παρακολούθησης του δημοσιογράφου Κουκάκη. «Δεν δώσατε απάντηση για το πόσους βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθείτε. Πότε ενημερωθήκατε από τον ανιψιό σας και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ για την επισύνδεση Ανδρουλάκη;

Σε υψηλούς τόνους μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην παρουσία του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Θεσμών και Διαφάνειας είπε πως έκανε τον «ψόφιο κοριό» στην συνεδρίαση εκείνη. «Γνωρίζατε ή όχι ότι ο κ. Κοντολέων θα έλεγε αισχρά ψέματα αναφορικά με το ότι ουδέποτε υπήρχε επισύνδεση στις επικοινωνίες του κ. Ανδρουλάκη» είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Εκείνη η συνεδρίαση ήταν το “θέατρο της απάτης”.

Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Ανδρουλάκης συμμετέχει σε περιπτώσεις κατασκοπείας ή υβριδικού πολέμου. Δεν ντρέπεστε λιγάκι να μιλάτε για κυβίσθηση. Η πρωτολογία και η δευτερολογία σας δημιουργεί κενά».

Απαντώντας στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο κ. Μητσοτάκης μας λέει πως ο εκάστοτε διοικητής της ΕΥΠ μπορεί να στήσει παρακράτος. «Μέσα στον πανικό σας λέτε ανοησίες. Αναρωτιέμαι ποιος σας λέει να τα πείτε».

Ψήφος απαλλαγής

«Την δυσπιστία του ελληνικού λαού την έχετε δεδομένη κ. Μητσοτάκη. Και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ψήφο απαλλαγής» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην προτροπή, στο κλείσιμο της δευτερολογίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

ieidiseis.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ