Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Π. Φιλιππίδη: Οργανωμένο σχέδιο για να ξαναμοιραστεί η πίτα στο θέατρο «βλέπει» η σύζυγός του

«Είμαι άνθρωπος της αγάπης και της συγχώρεσης», δήλωσε στο δικαστήριο η Ελπίδα Νίνου, θέλοντας να δείξει ότι στηρίζει μέχρι τέλους τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαι άνθρωπος που όταν κάποιος άλλος βρίσκεται κάτω, του δίνω το χέρι να σηκωθεί, αν βρέχει και είναι μούσκεμα, του ανοίγω την ομπρέλα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τα λεφτά» τόνισε η σύζυγος του ηθοποιού.

Όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο η μάρτυρας, έμαθαν από τον Γιώργο Κιμούλη ότι ετοιμάζονταν καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και όπως είπε φορτισμένη, κεραυνοβολήθηκε.

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Τότε κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες κι έμπαιναν στο σπίτι σου» κατέθεσε η κα Νίνου, η οποία απέδωσε τις διώξεις εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη σε κέντρα που οργανώθηκαν υπό την ομπρέλα του #MeToo, με σκοπό να ξαναμοιραστεί η “πίτα” στο θέατρο.

«Η εκδίκηση στο θέατρο μπορεί να προκληθεί και από μια ατάκα, μια λέξη. Η πίτα στο θέατρο έχει ξαναμοιραστεί. Δείτε τι γίνεται στις σειρές αυτή τη στιγμή. Ήταν περιττός ο Πέτρος» πρόσθεσε.

Η εξέτασή της δεν έχει ολοκληρωθεί και αύριο θα απαντήσει σε ερωτήσεις της υπεράσπισης.

Πηγή: ΕΡΤ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ