Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 20χρονου

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, Τρίτη ο 20χρονος γυναικοκτόνος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι.

Ο νεαρός, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης για πέντε ημέρες και εντοπίστηκε στην Βόρεια Μακεδονία, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του νεαρού -που κατηγορείται για την δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι- παραιτήθηκε από την υπόθεση, με την ανακρίτρια να «ξεσκονίζει» τον κατάλογο του ΔΣΑ για να ορίσει νέο δικηγόρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι επίσης πιθανό να ζητήσει και τρίτη προθεσμία από την ανακρίτρια για την απολογία του.

Ο νεαρός θα πρέπει να απολογηθεί μέχρι το αργότερο το πρωί της Τετάρτης και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η διαδικασία θα ολοκληρωθεί παρουσία δικηγόρου ή αν τελικά θα δώσει μόνος του εξηγήσεις.

Το αίτημα ασύλου
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρίνιζαν ότι ο δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Στο μεταξύ, στη δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας από το Περιστέρι, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα γυναικοκτονίας, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του.

Το κατηγορητήριο που προσάπτεται στον νεαρό είναι βαρύ και καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος, αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

in.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ