Connect with us

MEDIA

Γιώτα Νέγκα – «Αυτή Η Νύχτα Μένει»: φωτογραφίες και video από την ηχογράφηση για το τραγούδι των τίτλων της ομώνυμης σειράς του Alpha

Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία του «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ντύνει με την υπέροχη φωνή της τους τίτλους αρχής στην ομώνυμη σειρά του Alpha.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής ερμηνεία μπήκε στο studio πριν από λίγο καιρό και ηχογράφησε τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη.

Το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Oxygen, έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια, καθώς ακούγεται σε τρέιλερ της σειράς, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Στη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα, θα δούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, με φόντο τον κόσμο της νύχτας και τα μπουζούκια των ’80s, σ’ ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, το «Όνειρο».

Η σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, έχει ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών και είναι σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA