Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατηγορείται ο 52χρονος Σύριος

Ο άνδρας που μένει σε χωριό της Μεσαράς οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, με την στάση του απέναντι στους δικαστές και στους αστυνομικούς να χαρακτηρίζεται ειρωνική και προκλητική! Ο 52χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του 14χρονου και του 24χρονου γιου της συντρόφου του, με τον ίδιο προκλητικός να αρνείται τις κατηγορίες για τον μεγαλύτερο γιο!

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει την κατηγορία βιασμός κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων. Μάλιστα ζήτησε δικηγόρο, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό να προκαλεί τους… πάντες στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου!

Όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση ανατριχιάζουν, με τον Σύριο να μένει με την σύντροφο της τα τελευταία χρόνια και προχωρούσε σε απαράδεκτες πράξης εις βάρους του ανήλικου παιδιού. Τα τελευταία έξι χρόνια έμεναν μαζί, με το ζευγάρι να έχει αρκετά προβλήματα, καθώς είχαν συνεχής τσακωμούς. Η σύντροφος του, η οποία έχει και ένα τρίτο μεγαλύτερο παιδί από άλλον γάμο, δεν γνώριζε τι συνέβαινε, ενώ για τον Σύριο δεν έχουν και την καλύτερη εικόνα άτομα της περιοχής που τον γνωρίζουν.

Πάντως η αστυνομική έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς θα αναζητηθεί αν η σύντροφος του δράστη γνώριζε τι γινόταν μέσα στην οικεία της. Τα παιδιά θα εξεταστούν από ψυχολόγο, με το βάρος να πέφτει στο μικρότερο παιδί της οικογένειας…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΚΡΗΤΗ