Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Γέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες να παρακολουθούν τον 38χρονο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το λευκό βανάκι να παρακολουθεί τη μαύρη BMW του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα ο οποίος έπεσε νεκρός από τα καλάσνικοφ των δολοφόνων του φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr τα δύο οχήματα είναι σταματημένα σε ένα φανάρι. Μπροστά βρίσκεται η θηριώδης bmw του 38χρονου επιχειρηματίας ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές επενδύσεις στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Λίγο πιο πίσω και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων ακολουθεί το άσπρο βαν στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν τέσσερα άτομα. Μεταξύ των οχημάτων του θύματος και των δραστών παρεμβάλλονται ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Το θύμα ανυποψίαστο περιμένει στο κόκκινο φανάρι.

Οι δείκτες όπως βλέπεται και στο βίντεο δείχνουν 07:53 το πρωί του Σαββάτου λίγα λεπτά δηλαδή πριν οι δράστες γαζώσουν με τουλάχιστον 20 σφαίρες το θύμα.

Μόλις το φανάρι θα ανάψει πράσινο ο επιχειρηματίας θα βάλει ταχύτητα θα πατήσει το γκάζι και το αυτοκίνητο του θα αρχίζει να κινείται. Το ίδιο θα συμβεί και με τους δράστες, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το χτύπημα τους.

Πρέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα να είχαν γίνει η σκιά του 38χρονου επιχειρηματία και να τον παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα του. Από ότι φαίνεται είχαν χαρτογραφήσει το δρομολόγιο το οποίο ακολουθούσε για να πάει στο πρατήριο των υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ