Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου – Νέο σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, 3 Ιουνίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 24χρονος κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το βράδυ της Πέμπτης (02/06), ο 24χρονος μαζί με ένα 23χρονο συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή μαχαιριού απομάκρυναν τους άλλους.

Οι άντρες που άρπαξαν τον ανήλικο οπαδό του Παναθηναϊκού, είναι οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ οι δύο πλευρές δεν είχαν προηγούμενα. Οι φερόμενοι ως δράστες βγήκαν με το αυτοκίνητο αποφασισμένοι εάν βρουν οπαδούς άλλης ομάδας να χτυπήσουν. Είδαν τα παιδιά, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και τους επιτέθηκαν. Άρπαξαν τον ανήλικο στη συνέχεια και τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον πήγαν κάπου απόμερα. Τού έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, έφτασαν στο σημείο να του δαγκώσουν μέχρι και το αυτί! Μεταξύ πολλών ύβρεων φέρονται να τού έλεγαν «έλα στο Καραϊσκάκη και θα περάσεις καλά». Στη συνέχεια, παράτησαν το παιδί το οποίο και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και τού

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in ΕΛΛΑΔΑ