Connect with us

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Tο νέο απόκτημα της Magic Sea Ferries!

ο πολύ ωραίο αυτό ταχύπλοο, είναι το νέο απόκτημα της Magic Sea Ferries! Η εταιρεία έχει αιτηθεί και αναμένει έγκριση για τη γραμμή Πειραιάς – Αγία Μαρίνα – Ύδρα!
Καινούργια γραμμή, ένα ακόμα στοίχημα για την εταιρεία, όπως και για το δεύτερο της ταχύπλοο, που σκοπεύει να το δραστηριοποιησει στο Λαύριο! Ας δούμε τι λένε τα νούμερα, ν πάρουμε μια εικόνα!
⚓ Η κίνηση στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, είναι υποτονική και εποχική! Το 2023 στο λιμάνι αποβιβασθηκαν μόλις 9.700 επιβάτες σε 167 δρομολόγια, ενώ η επιβίβαση έφτασε τους 10.061 επιβάτες!
🛳️ Το 2023, δρομολόγια εκτέλεσαν τα 3 Aero και το Γεώργιος Μπρουφας! Ο Ιούλιος ήταν ο πιο εμπορικός μήνας, με την διακίνηση να φτάνει τους 6.642 επιβάτες, σε 41 δρομολόγια!
⚓⚓ Η Ύδρα μας, κοσμοπολιτικη, διακίνησε πάνω από 380.000 επιβάτες το 2023! Στην ουσία, το Magic 1 θα, ενώσει για πρώτη φορά τα δύο αυτά λιμάνια, τουλάχιστον όσον αφορά τα τελευταία χρόνια!
Ας ελπίσουμε να τα πάει πολύ καλά το νέο ταχύπλοο και να παραμείνει για χρόνια στη γραμμή!
🔥 Magic sea Ferries, 2 μέρες σερί ποστ από το φίλο σας το Μιχάλη και ούτε ένα καφεδάκι δεν έχετε κεράσει! Εάν με διαβάζουν από τα κεντρικά, το πίνω σκέτο κ παγωμένο 🥤.
🎥 Φώτο από το marine traffic
Κείμενο – Μιχάλης Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ