Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Eurovision 2024 | H Μελίνα Καραγεωργίου και ο Hovig οι σχολιαστές του ΡΙΚ!

H Μελίνα Καραγεωργίου και ο Hovig θα είναι οι σχολιαστές του ΡΙΚ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον Ανδρέα Αναστασίου, Head of Press της Κυπριακής αποστολής μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ, σήμερα το πρωί. Για ακόμη μία χρονιά,  ο σχολιασμός της Eurovision για την Κύπρο θα γίνει από το στούντιο του ΡΙΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=CqpumYwbTDE

Η δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Μελίνα Καραγεωργίου αποτελεί σταθερή αξία για τον διαγωνισμό της Eurovision. Έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση ουκ ολίγες φορές (2008-2016) ενώ στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, πραγματοποίησε τον σχολιασμό με τον Αλέξανδρο Ταραμουντά. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι λάτρης του διαγωνισμού της Eurovision. Τέλος, η ίδια η δημοσιογράφος επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Σάββατο μέσω της συχνότητας του ΡΙΚ την εκπομπή Europhoria!

O αγαπημένος Hovig έχει εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο το 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας με το τραγούδι ” Gravity” ενώ έχει ανακοινώσει και το 12αρι της Κυπριακής επιτροπής δύο φορές.

Πηγή: gpstomusic.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΟΣΜΟΣ