Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

100 χρόνια ΑΕΚ: Συγκίνηση και αποθέωση στη γιορτή στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ είναι 100 ετών πλέον και τα γενέθλια του πρώτου αιώνα της τα γιόρτασε με τους οπαδούς της στην OPAP Arena, όπου υπήρξε συγκίνηση αλλά και αποθέωση για όλους, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ματίας Αλμέιδα να στέλνουν τα μηνύματά τους στον κόσμο της ομάδας.

Το 2024 είναι χρονιά-ορόσημο για την Ένωση καθώς γίνεται 100 ετών και οι εορτασμοί έγιναν φυσικά στο γήπεδο της, την OPAP Arena, όπου οι οπαδοί πήραν θέση και περιμέναν να δουν όσα είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ, με το… κλου φυσικά της ημέρας να είναι η απογείωση του αερόστατου με το επετειακό σήμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Ταξίδι που… αναβλήθηκε για λίγο λόγω του ανέμου που υπήρχε, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει σε κάτι τη διάθεση όλων. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, είτε νεαροί είτε μεγάλοι με τις οικογένειές τους, ήταν από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού η γιορτή είχε ξεκινήσει από νωρίς έξω από το γήπεδο με διάφορα happenings ενώ στις 16:00 άνοιξαν οι θύρες της OPAP Arena.

Οι Ενωσίτες είχαν την ευκαιρία να δουν διάφορες προσωπικότητες της ομάδας, πρώην παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία, ενώ κεντρικά πρόσωπα ήταν ο Μελισσανίδης και ο Αλμέιδα, οι οποίοι έστειλαν και τα μηνύματά τους.

«Αγαπητοί Ενωσίτες. Σήμερα γιορτάζουμε τα 100ά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό. Περήφανοι και λυτρωμένοι. Γιατί περάσαμε πολλά. Ήταν χρόνια δύσκολα. Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και με πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε. Είμαστε όλοι το ίδιο μπροστά της. Έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακες της μαζί. Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε. Στα 200, στα 300, στα χίλια χρόνια της. Ζήτω η ΑΕΚ. Γειά σου, ρε ΑΕΚάρα μου», ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη ενώ ο προπονητής, από την πλευρά του, είπε τα εξής…

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να κερδίσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Δείτε όσα έγιναν στη γιορτή της Ένωσης…

 

 

newsbomb.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ