Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου, αποχαιρέτησε την σπουδαία καθηγήτρια κ. Χριστίνα Δρακάκη

Η κ. Χριστίνα Δρακάκη, θεωρώ πως δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος που πάντα πρόσφερε στους μαθητές και όχι μόνο, νιώθω τυχερή και υπερήφανη που είχα την τιμή να είμαι μαθήτρια της.

Τα λόγια φτωχά για την αξιαγάπητη κ. Χριστίνα.

Πείσμα και θέληση να βοηθήσει τους μαθητές ώστε οι στόχοι τους να πραγματοποιηθούν,και πάνω απ όλα φιλη!

Καλή συνταξιοδότηση κ Χριστίνα, με πολλα χαμόγελα, αγάπη σαν αυτοί που δώσατε.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Αγγελική Σαρικαβάζη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του 4 Εσπερινού ΕΠΑΛ Ηρακλείου: 

Μια υπέροχη συνάδελφο χειροκροτήσαμε με ευγνωμοσύνη προχθές, καθώς ολοκλήρωσε ευδοκίμως την υπηρεσία της και συνταξιοδοτήθηκε.

Η Χριστίνα Δρακάκη, Οικονομολόγος με καταγωγή από την Καλαμάτα, υπηρέτησε ακούραστα στο Σχολείο μας επί 36 συναπτά έτη από το 1988, προσφέροντας καθημερινά την ψυχή της στους μαθητές και στους συναδέλφους.

Είχε την τιμή να υπηρετήσει επί πολλά χρόνια ως Υποδιευθύντρια του Σχολείου και συνέβαλε τα μέγιστα στο μεγάλωμα του Σχολείου σε μαθητικό δυναμικό, αλλά και στην πολύ καλή φήμη του στην κοινωνία του Ηρακλείου. Εξαιρετικά σημαντική η πρωτοβουλία της μέσα στην οικονομική κρίση να ιδρυθεί Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Σχολείο αλλά και Ταμείο Αλληλοβοήθειας προς ενίσχυση των αδύναμων ενήλικων μαθητών μας.

Αγαπημένη Χριστίνα μας οι ευχαριστίες μας και η ευγνωμοσύνη μας θα σε ακολουθούν πάντα!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα τα χρόνια της σύνταξής σου να είναι γεμάτα δημιουργικότητα, ξεκούραση και ταξίδια και να έχεις υγεία να τα απολαύσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΚΡΗΤΗ