Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα Χανιά κέρδισαν την Καλαμάτα και συνεχίζουν να ελπίζουν

Τα Χανιά έκαναν αυτό που όφειλαν, κερδίζοντας με 2-0 την Καλαμάτα και πλέον περιμένουν τον Ιωνικό να κάνει με τη δική του σειρά το χρέος του, κερδίζοντας την Καλλιθέα.

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε γρήγορο τέμπο, αλλά είχε μια ομάδα που ήθελε ξεκάθαρα τη νίκη, τα Χανιά κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, φτάνοντας στη νίκη με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη σκόραρε στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Λεμονή από κόρνερ του Νίλι και καθάρισε το παιχνίδι στο 84ο με το γκολ του Ελευθεριάδη από την ωραία ατομική ενέργεια του Μανουσάκη.

Τα Χανιά μειώνουν έτσι στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την Καλλιθέα και περιμένουν… τον Ιωνικό να κερδίσει στο ματς της Μεγ. Δευτέρας για να πάνε να παίξουν το πρωτάθλημα στο Ελ Πάσο!

4’ Ο Μπάτζιο ανοίγει ωραία στον Κόλα που αφού προσποιείται σουτάρει πάνω στον Κόβαλ.

19’ (1-0) Από το κόρνερ του Νίλι η μπάλα φτάνει στον Λεμονή που σκοράρει από πολύ κοντά με κεφαλιά.

25’ Ο Νίλι πασάρει ωραία στον Μάναλη που πλασάρει πάνω στον Κόβαλ.

35’ Πρώτη σοβαρή απειλή για την Καλαμάτα στο παιχνίδι. Από το γύρισμα του Ακόστα το γυριστό σουτ από τον Στρούγγη μπλοκάρει ο Καλογεράκης.

44’ Μακρινό σουτ ο Ντίας πέφτει και μπλοκάρει στη γωνία του ο Κόβαλ.

48’ Ο Κωνσταντινόπουλος σουτάρει αναγκάζοντας τον Καλογεράκη να πετάξει τη μπάλα σε κόρνερ.

61’ Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Γρίβα η μπάλα πέρνα πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη.

64’ Αντεπίθεση για τα Χανιά με τον Τσέλιο να γυρίζει στον Νίλι που δεν πιάνει το σουτ όπως θέλει, άουτ.

69’ Ωραία κίνηση και σουτ από τον Μανουσάκη που στέλνει τη μπάλα να περάσει πάνω από την εστία του Κόβαλ.

79’ Επίσκεψη ξανά για την Καλαμάτα στα καρέ των Χανίων. Από την ενέργεια του Πασά επωφελείται ο Μπαράλες που σουτάρει πάνω στον Καλογεράκη.

84’ (2-0) Εξαιρετική ενέργεια από τον Μανουσάκη ο οποίος αδειάζει τους αντιπάλους του, γυρίζει στον Ελευθεριάδη που σκοράρει από κοντά, καθαρίζοντας τη νίκη για τα Χανιάν

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) – Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (75’ Νίκολιτς), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σιλά, Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65’ Μανουσάκης), Κόλα (53’ Μούλερ), Νίλι (75’ Ελευθεριάδης), Μάναλης (76′ Βουό)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Κόβαλ, Τζανακάκης, Κωνσταντινόπουλος, Αρίμπας (83’ Κωστόπουλος), Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάνιας, Κατάλντι (75’ Λόπες), Ακόστα (65’ Μπαράλες), Πασάς, Γρίβας (74’ Τάτος)

athlitiko.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΘΛΗΤΙΚΑ