Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον νέο Διοικητή της ΣΕΑΠ Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον νέο Διοικητή της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στο Ηράκλειο Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη το πρωί της Τετάρτης 27/3. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου συνεχάρη τον Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σπανουδάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων μετά από 37 έτη υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Είναι δεδομένη η διάθεση του Δήμου Ηρακλείου για αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση της ΣΕΑΠ. Είναι απαραίτητος ένας διαρκής σύνδεσμος επικοινωνίας και στενής συνεργασίας για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων όπως είναι αυτό της πολιτικής προστασίας».

Ο νέος Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Ηρακλείου με τη σειρά του ενημέρωσε τον Αλέξη Καλοκαιρινό για την αναδιάρθρωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και με την οποία εντάσσονται στη δικαιοδοσία της Διοίκησης της ΣΕΑΠ όλοι οι νομοί της Κρήτης. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καλλιεργείται η εξωστρέφεια και η αλληλεπίδραση με τους φορείς αλλά και με την τοπική κοινωνία» τόνισε επίσης ο νέος Διοικητής.

Τη συζήτηση απασχόλησαν ακόμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η επικείμενη Επιχειρησιακή Άσκηση Πεδίου «ΜΙΝΩΑΣ 2024» η οποία προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ηρακλείου και ο νέος Διοικητής της ΣΕΑΠ αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ