Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση Αλ. Μαρκογιαννάκη με την υφυπουργό Τουρισμού για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά

Την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε στο γραφείο της ο Βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με σκοπό την προώθηση θεμάτων εναλλακτικού τουρισμού και ειδικότερα του θρησκευτικού. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο κ. Τζατζάνης επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα θρησκευτικού τουρισμού.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης υπογράμμισε ότι «η διαφοροποίηση στο τουριστικό προϊόν είναι κομβικής σημασίας για μια οικονομία όπως η ελληνική. Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι ένα βήμα σε αυτή την κατεύθυνση με πολλά οφέλη για μέρη όπως η Κρήτη και τα Χανιά. Ο θρησκευτικός τουρισμός για παράδειγμα συντελεί στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, κάτι το οποίο αποτελεί στρατηγικό στόχο ανάπτυξης για όλη την Κρήτη».

 

Από την πλευρά της η Υφυπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι η Ελλάδα πλέον διαθέτει μια πολυδιάστατη εθνική τουριστική πολιτική η οποία αποσκοπεί στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, παρακολουθώντας στενά τις διεθνείς εξελίξεις στην αγορά του τουρισμού. Η στήριξη στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού είναι μέρος αυτής της στρατηγικής, όπως είπε η κ. Ράπτη και αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ