Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 39χρονος τρέχει έξω από το τμήμα και μαχαιρώνει την άτυχη Κυριακή

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της γυναικοκτονίας της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η Κυριακή πήγε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της και δράστη, επειδή την παρενοχλούσε και επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Όμως, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα κι ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις τελευταίες στιγμές της άτυχης νέας.

Το σοκαριστικό είναι πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αστυνομικός που βρισκόταν στο φυλάκιο δεν βγήκε έξω να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα αλλά και οι ίδιοι, όπως επεσήμαναν, δεν έσπευσαν να βοηθήσουν γιατί φοβήθηκαν για τη ζωή τους, καθώς ο δράστης κυκλοφορούσε με το κουζινομάχαιρο στον δρόμο και απειλούσε την 28χρονη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA καταγράφεται η δολοφονία:

Όταν η κοπέλα βγήκε από το Α.Τ και καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, είδε τον πρώην σύντροφο της να στέκεται κοντά στο τμήμα και τότε γύρισε τρέχοντας με σκοπό να ξαναμπεί μέσα και να σωθεί. Η 28χρονη μάλιστα, ενημέρωσε τον αστυνομικό με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο πως ο δράστης βρίσκεται έξω από το τμήμα.

Δυστυχώς, όμως, δεν προλαβαίνει. Ο δράστης αρχίζει να την κυνηγάει, και την μαχαιρώνει 5 φορές.

Ακόμα πιο εξοργιστικό μέσα σε όλη την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ είναι πως το περιστατικό το καταγράφουν οι κάμερες όλων των γύρω καταστημάτων αλλά όχι του ΑΤ που δεν λειτουργούσε.

Εξοργιστική απάντηση

«Κυρία μου το περιπολικό δεν είναι ταξί». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο αστυνομικός της άμεσης δράσης στην 28χρονη που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όταν η νεαρή γυναίκα ζήτησε ένα περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως η 28χρονη Κυριακή προσέφυγε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της και να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο στο αστυνομικό τμήμα βρισκόταν μόνο ένας σκοπός, μια 22χρονη αστυνομικός και μία επόπτης αξιωματικός. Επί της ουσίας, λοιπόν, το Α.Τ. λειτουργούσε εκείνη την ώρα με δύο αστυνομικού.

Οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να της διαθέσουν ένα περιπολικό, παρότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία της 28χρονης, ένα περιπολικό βρίσκεται ακριβώς έξω από το ΑΤ. Επιπλέον η 22χρονη αστυνομικός που χειρίστηκε την καταγγελία δεν ενδιαφέρθηκε να καλέσει η ίδια την Άμεση Δράση.

Η 28χρονη κατέληξε να αποχωρεί μόνη της, χωρίς συνοδεία αστυνομικών, και τελικά να δολοφονείται έξω από το αστυνομικό τμήμα ενώ ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης άκουγε ζωντανά τη σφαγή της και δευτερόλεπτα πριν της είχε αρνηθεί την παροχή ενός υπηρεσιακού οχήματος για να τη μεταφέρει σπίτι.

ieidiseis.gr 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ