Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου

Το τροχαίο στην Εύβοια καταγράφει κάμερα ασφαλείας. Το ΙΧ κινείται με μεγάλη ταχύτητα και κάποια στιγμή ο οδηγός χάνει τον έλεγχο…

Ο οδηγός στην Εύβοια φαίνεται να κάνει εγκληματικά λάθη που θα μπορούσαν να κοστίσουν πολύ πιο ακριβά. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει το όχημα να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να περνάει διασταύρωση χωρίς να σταματήσει για έλεγχο. Το ΙΧ λίγα μόνο μέτρα παρακάτω ανατρέπεται όταν «καρφώνεται» σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προληπτικά και πλέον έχει να σκέφτεται το κόστος των ζημιών.

Το όχημα που διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το eviathema.gr, λίγα λεπτά μετά τις 03:00 τη νύχτα, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της οδού Νεοφύτου στην Εύβοια.

Ο οδηγός του χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σταθμευμένα οχήματα και έπειτα να ανατραπεί στην μέση του δρόμου και να τραυματιστεί ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας για την καταγραφή του ατυχήματος. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο την ώρα του ατυχήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ