Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ροζ σκάνδαλο στην Ταϊλάνδη: Γυναίκα πολιτικός πιάστηκε στο κρεβάτι με τον βουδιστή μοναχό θετό γιό της

Ένας σύζυγός από την Ταϊλάνδη έπιασε την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον υιοθετημένο γιο τους, έναν βουδιστή μοναχό. Το σκάνδαλο έχει συγκλονίσει την χώρα καθώς η 45χρονη σύζυγός είναι και πολιτικός.

Η στιγμή που ο 64χρονος σύζυγος εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα έχει καταγραφεί σε βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του. Ο άνδρας μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και τραβάει τα σεντόνια και αποκαλύπτει γυμνούς την σύζυγο του και τον μοναχό.

Το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και ο οργισμένος σύζυγος ακούγεται να φωνάζει: «Είστε πολύ ευτυχισμένοι εσείς οι δύο;».

«Δεν κάναμε σεξ τότε. Δεν συνέβη τίποτα, δεν είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Είχε κάποια προβλήματα, οπότε απλώς μιλούσαμε μαζί και μετά πηγαίναμε για ντους», είπε αργότερα ο μοναχός.

Ο 64χρονος σύζυγος δήλωσε ότι είχε υποψιαστεί τη σύζυγό του και αποφάσισε να οδηγήσει τις 5,5 ώρες από την Μπανγκόκ στο σπίτι τους για να την πιάσει επ’ αυτοφώρω. Επιπλέον κατηγόρησε τον μοναχό ότι «αποπλάνησε τη γυναίκα του».

Ο πλούσιος εργολάβος ακινήτων δήλωσε ότι πέρυσι, η σύζυγός του του είπε ότι λυπόταν τον μοναχό και τον ρώτησε αν μπορούσαν να τον υιοθετήσουν. «Η σύζυγός μου ήταν πάντα πολύ θρησκευόμενη. Γνωριστήκαμε μάλιστα στον τοπικό ναό. Αλλά πρόσφατα παρατήρησα ότι περνούσε περισσότερο χρόνο με τους νεαρούς μοναχούς. Την είδα ακόμη και να μπαίνει στην καμπίνα ενός μοναχού όταν οι κουρτίνες ήταν κλειστές. Χτύπησα την πόρτα για πολλή ώρα, αλλά κανείς δεν απάντησε. Όταν βγήκε έξω ήμουν καχύποπτος, αλλά είπε ότι προσευχόταν με τον μοναχό», είπε ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Όσον αφορά αυτό το αγόρι, νομίζω ότι ξεγέλασε τη γυναίκα μου και την αποπλάνησε. Μου είπε πέρυσι ότι τον λυπόταν και έτσι αποφασίσαμε να τον υιοθετήσουμε ως δικό μας γιο. Γύρισα σπίτι νωρίς όταν δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της. Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Θύμωσα τόσο πολύ όταν τους βρήκα μαζί, αισθάνομαι τόσο προδομένος. Της είχα φέρει χρυσό και της είχα κάνει πολλά δώρα».

Οι αξιωματούχοι του Δημοκρατικού Κόμματος της χώρας έχουν πλέον θέσει σε διαθεσιμότητα τη γυναίκα πολιτικό και διεξάγουν έρευνα.

Η 45χρονη, γνωστή και ως «Μadam Ple», είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος από τις 26 Μαρτίου του περασμένου έτους, αλλά ήταν ανενεργή στις υποθέσεις του κόμματος από τις γενικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Δεν κατείχε καμία επίσημη θέση στο κόμμα.

Ο μοναχός φέρεται να έβγαλε τα ράσα και να έχει εγκαταλείψει τη μοναχικότητα και να έχει κρυφτεί. Οι βουδιστές μοναχοί στην Ταϊλάνδη δεν επιτρέπεται να είναι μόνοι τους σε ένα δωμάτιο με γυναίκες και δίνουν επίσης όρκο αγαμίας για να αποτελούν παράδειγμα για τους πιστούς τους.

enikos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ