Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες – Ταμπουρωμένος ο δράστης, επέμβαση των ΕΚΑΜ

Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα. Ένας ένοπλος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, εισέβαλε νωρίτερα στην εταιρεία που βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων.

Από τους πυροβολισμούς υπάρχουν και δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος – επιστάτης στη ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο 70χρονος παραμένει ταμπουρωμένος στον χώρο. Πριν από λίγο μπήκαν στην εταιρεία οι άνδρες της ΕΚΑΜ ψάχνοντας όροφο – όροφο πού ακριβώς βρίσκεται ο δράστης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον βρίσκεται στον 2ο όροφο. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι εάν ο 70χρονος έχει… χτίσει ένα ανθρώπινο τείχος με ομήρους γύρω του ως ασπίδα προκειμένου να προστατευθεί.

Η αγωνία μεγαλώνει και για τους τραυματίες που φέρεται να είναι ακόμα μέσα στο κτίριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την αστυνομία ειδοποίησαν οι τραυματίες.

Στη ναυτιλιακή βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Οι δρόμοι γύρω από την εταιρεία έχουν αποκλειστεί και έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:

  • Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
  • Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
  • Αρτεμισίου και Ροντήρη.
  • Πηγή Ενικός.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ