Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Βούλγαρης: Διαψεύδεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική

Απολύτως ψευδής φέρεται να είναι η είδηση ότι ο σπουδαίος σκηνοθέτης, Παντελής Βούλγαρης, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου και ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του OPEN, Νάσος Γουμενίδης είπε: «Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορονοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με τη σύζυγο του».

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Βούλγαρη

Ωστόσο η κόρη του, Κωνσταντίνα Βούλγαρη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Έσβησα το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν μου αρέσει να γράφω επιθετικά στα ΜΚΔ, αλλά πλέον την είδηση του open και τις κρίσιμες ώρες για την υγεία του πατέρα μου την έχουν αναδημοσιεύσει άπειρα σαιτ… και τα τηλέφωνα στο σπίτι μας, στο δικό μου, έχουν σπάσει, και όλο αυτό είναι εξαιρετικά αγχωτικό και απαίσιο…τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρει ένα ειδησεογραφικό μέσο μια είδηση πριν την ποστάρει; Όλα για μερικά κλικ…ανθρωποφαγία»

Παράλληλα, η σύζυγός του Ιωάννα Καρυστιάνη, μιλώντας στο protothema.gr, διαβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκονται μαζί στο σπίτι τους. «Ο Παντελής είναι μια χαρά, κάθεται εδώ δίπλα μου στον καναπέ. Πέρασε μεν κορωνοϊό αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου και ουδέποτε νοσηλεύτηκε» ξεκαθάρισε η ίδια.

Η κυρία Καρυστιάνη δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για την μετάδοση της ψευδούς είδησης η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώνοντας το οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού: «Ανακοίνωσαν ψεύτικες πληροφορίες για την υγεία ενός ανθρώπου χωρίς να μπουν καν στη διαδικασία να το διασταυρώσουν. Είναι απαράδεκτο. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο από συγγενείς και φίλους που παίρνουν στο σπίτι, ανήσυχοι, για να μάθουν τι έχει συμβεί».

Mε πληροφορίες από in.gr και protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ