Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Καραθανασόπουλος: Η κυβέρνηση δημιουργεί κλίμα συσκότισης για Τέμπη, διαρροή προσωπικών δεδομένων και διάρρηξη στο ΥΠΕΣ

Για κλίμα συσκότισης έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, μιλώντας στο Mega, το πρωί της Δευτέρας, σχετικά, τόσο με την υπόθεση των Τεμπών, αλλά όσο και για τις διαρροές προσωπικών δεδομένων, εκλογέων του εξωτερικού.

Ακόμα, σημείωσε ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή από δημοσιεύματα, τα οποία στη συνέχεια επιβεβαίωσε η κυβέρνηση.

Ξεκαθάρισε ότι πρέπει να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και να δώσει εξηγήσεις η υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως για την υπόθεση των διαρροών και της διάρρηξης.

Ο Ν. Καραθανασόπουλος υπενθύμισε την διαφωνία του ΚΚΕ με την επιστολική ψήφο η οποία αποδεικνύει ότι έχει σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας, κάτι που έχει αποδειχθεί από την διεθνή εμπειρία. Μάλιστα, με την εισαγωγή του μέτρου και για τους εκλογείς του εσωτερικού, καταργείται η συνταγματική πρόβλεψη ταυτόχρονης εκλογικής διαδικασίας.

Τέλος, σχολίασε ότι πάει πολύ τα κόμματα που εφάρμοσαν τις αντιλαϊκές πολιτικές και τις αντεργατικές οδηγίες της ΕΕ, να δίνουν προεκλογικά μπόνους για να εξαγοράσουν την λαϊκή δυσαρέσκεια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΛΛΑΔΑ