Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών  στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, καθώς εντοπίστηκε σορός, η οποία ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείτο περίπου 20 ημέρες.  Τέλος στο θρίλερ της  εξαφάνισης του του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, καθώς νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε η σορός του, σε βαλτώδη περιοχή, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός προς το παρόν είναι αταυτοποίητη, ωστόσο με βάση τα ρούχα που έχουν εντοπιστεί, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, η συνδρομή του οποίου καθίσταται απαραίτητη σ’ αυτή τη φάση των ερευνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως επιβεβαίωσε τα παραπάνω ευρήματα.

Η σορός φέρει δαγκώματα από ζώα και είναι μη αναγνωρίσιμη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκε από ειδικό σκύλο της ΕΛ.ΑΣ που συμμετείχε στις έρευνες.

Έρευνες στο Μεσολόγγι

Έρευνες στο Μεσολόγγι GLOMEX/MEGA TV

 

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση κρατείται ένας 50χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 50χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή με συγγενείς του 31χρονου να βρίσκονται έξω από το κτίριο.

ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ