Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ρήξης και ανατροπής με την ΕΕ και τα κόμματά της (VIDEO)

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ρήξης και ανατροπής με την ΕΕ και τα κόμματα που την υπηρετούν και μπορεί να στείλει πανευρωπαϊκό μήνυμα, τόνισε ο Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ρήξης και ανατροπής με την ΕΕ και τα κόμματα που την υπηρετούν και μπορεί να στείλει πανευρωπαϊκό μήνυμα, τόνισε ο βουλευτής του Κόμματος Μανώλης Συντυχάκης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο «One».

Όπως είπε, ο λαός ή θα δώσει συναίνεση στην πολιτική αυτής και των προηγούμενων κυβερνήσεων ή θα στείλει ηχηρό μήνυμα καταδίκης σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Θύμισε τους μεγάλους αγώνες των αγροτών ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ, τους αγώνες των φοιτητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά και τον αγώνα ολόκληρου του λαού ενάντια στις αιτίες του εγκλήματος του Τεμπών, με σύνθημα «οι ζωές μας ή τα κέρδη τους», αλλά και ενάντια στην προσπάθεια συγκάλυψης.

Επισήμανε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει πόρισμα στον εισαγγελέα που περιλαμβάνει πολιτικές και ποινικές ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα με συγκεκριμένο κατηγορητήριο, προσθέτοντας ότι θα στηρίξει κάθε κίνηση που θα συμβάλλει στη διερεύνηση των αιτιών και την τιμωρία των υπευθύνων.

Απέναντι σε αυτή την προσπάθεια, σύμμαχος της κυβέρνησης είναι ο νόμος συγκάλυψης και ατιμωρησίας, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, που έχει στηρίξει και διατηρήσει από κοινού ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο Μ. Συντυχάκης ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ έδωσε υπόσχεση στις οικογένειες των θυμάτων και στον ελληνικό λαό, να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην θαφτεί το έγκλημα στα Τέμπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΠΟΛΙΤΙΚΗ