Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει σε διήμερο εργαστήριο την τεχνογνωσία της στους Μαραθώνιους Καινοτομίας

Πρότυπο στην δημιουργία και διεξαγωγή Μαραθωνίων Καινοτομίας (Hackathons) αποτελεί η Περιφέρεια Κρήτης σε πανελλήνιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό θα παρουσιαστεί η τεχνογνωσία που έχουν τα στελέχη της, σε ειδικό εργαστήριο που διοργανώνεται στις 18 και 19 Απριλίου 2024 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το Υπουργείο Εσωτερικών επέλεξε ως ειδικούς εμπειρογνώμονες στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης για να μεταφέρουν τη γνώση αυτή στο σχεδιασμό δράσεων προώθησης της καινοτομίας στη δημόσια διοίκηση και ειδικότερα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μέσα από το διήμερο Εργαστήριο Καινοτομίας που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Καρούζου» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Υπουργείο Εσωτερικών αξιοποιεί την τεχνογνωσία του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και της Περιφέρειας Κρήτης στη δημιουργία Μαραθωνίων Καινοτομίας.

Το εργαστήριο με θέμα «Ενσωμάτωση των εργαλείων των Μαραθωνίων Καινοτομίας στο οικοσύστημα καινοτομίας της τοπικής αυτοδιοίκησης και βελτίωση της ικανότητας των δημόσιων φορέων για τον σχεδιασμό προτάσεων καινοτομίας για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Καινοτομία στον Δημόσιο Τομέα», διοργανώνεται από το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Έρευνας και Καινοτομιών (ΙΤΕΚ) του ΕΚΔΔΑ, ενώ θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης ΥΠΕΣ Δημήτρης Κιρμικίρογλου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Viking Jupiter - Angeliki S photography - My favourite ships Gr - Port Heraklion 2024

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Viking Jupiter: Έδεσε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΚΡΗΤΗ