Connect with us

ΑΠΟΨΗ

Η Μεγάλη εβδομάδα των συνταξιούχων

Μην γελάτε.. Με τον τίτλο…
Αν σας πω, θα τραβάτε τα μαλλιά σας..

Ξέρετε οι συνταξιούχοι, έχουν δεχθεί την μεγαλύτερη μείωση, στις συντάξεις τους.
Το πρώτο σταύρωμα από την μια μεριά το “καρφί”, το έβαλε ένα κόμμα που ήταν στην κυβέρνηση, τους είχε στείλει ένα χαρτί και έλεγε “Όταν επιστρέψει η οικονομία, θα πάρετε πίσω όλα τα χρήματα σας”, Δεν ξέρω ποια χρονολογία εννοούσαν;
Ακόμα περιμένουν τα αναδρομικά τους, είναι όπως έλεγε ένας πολιτικός… “Το αίμα των συνταξιούχων”, δεν ξέρω αν το θυμάται να τα δώσει.
Εκεί που κούτσα στραβά, προσπαθείς να φέρεις σε μια τάξη, τις υποχρεώσεις σου, έρχεται και το ξεχασμένο συστημένο προ “χαράτσι”, για αυθαίρετα.
Εγώ πυστευω όλοι αυτοί οι συνταξιούχοι, αν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν 15.000€ ανάλογος, πόσοι τόκοι έχει ο καθένας τους.
Θα πλήρωναν τα χρέη τους.
Πληρώνονται κάθε 1η του μήνα, και στις 5 του μηνός δεν έχουν ούτε ευρώ, για το ψωμί τους! Αφού πληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους.

Μήπως λέω, τώρα εγώ μια ταπεινή δημοσιογράφος, να βρεθεί μια διαφορετική, λύση και όχι κατασχέσεις στους λογαριασμούς τους; Έχετε σκεφτεί πως θα ζήσουν; Γιατί αν είχατε σκεφτεί, δεν θα το συζητούσαμε εδώ!

Θα πλήρωναν τα χρέη τους, με το σωστό τρόπο.
Αυτά τα ξεχασμένα για τους δύο προηγούμενους Δημάρχους, δεν τα έστειλαν ποτέ στους δημότες, καλούνται οι δημότες να πληρώσουν με τόκο, τα “ξεχασμένα”, δηλαδή στείλατε χωρίς να ελέγξετε αν έχουν σχέση με τα σπίτια που λέτε το πρόστιμο αυτό;

Α.Σ 2.5.24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΑΠΟΨΗ