Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για βρέφος 5,5 μηνών – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλική εσωτερική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα βρέφος ηλικίας μόλις 5,5 μηνών.

Το βρέφος χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί εσωτερική αιμορραγία που είχε στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, η μητέρα έσπευσε αρχικά το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο όμως δεν εφημέρευε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα πήγε στο Παπανικολάου καθώς ήταν το πλησιέστερο στο σπίτι τους.

Εκεί το προσωπικό του νοσοκομείου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, το «Παπαγεωργίου». Εκεί οι γιατροί αφού διασωλήνωσαν το βρέφος, έκριναν επιβεβλημένη τη διακομιδή του στη ΜΕΘ Παίδων, στο Ιπποκράτειο.

Γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου το βρέφος διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μόλις 5,5 μηνών βρέφος είχε εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι και πως έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα.

real.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΛΛΑΔΑ