Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το βίντεο με τον Λευτέρη Αυγενάκη να χτυπά υπάλληλο στο «Ελ. Βενιζέλος» – Απάντηση του για το περιστατικό

Λευτέρης Αυγενάκης

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρωταγωνιστής σε επεισόδιο βιαιοπραγίας • Μισή συγγνώμη από τον βουλευτή της Ν.Δ. •

Τι απαντά η κυβέρνηση.

Αποκαλυπτήρια για τον πρώην υπουργό που καταγγέλθηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων για βίαιο περιστατικό πριν από μερικές ημέρες στο «Ελ. Βενιζέλος».

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα voicenews.gr καταγράφει τη στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μπροστά σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας επειδή έχασε την πτήση του.

Σε κάποιο σημείο φαίνεται να χτυπά με το χέρι του στο πρόσωπο τον εργαζόμενο.

 

Το βίντεο

https://www.facebook.com/share/v/BKGF2p46BiEprzor/

Ευθύνες και στον υπάλληλο, μιλά μόνο για λεκτική ένταση

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφεύγει να σχολιάσει το βίντεο που κυκλοφόρησε και περιορίζεται στο να ζητήσει μισή συγγνώμη, αλλά και να επιρρίψει ευθύνες προς τον υπάλληλο. Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ν.Δ. πραγματοποίησε σειρά παρεμβάσεων σε τηλεοπτικά μέσα.

Ο πρώην υπουργός ζητά «συγγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση», αλλά κατηγορεί τον εργαζόμενο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και κάνει λόγο μόνο για διαφωνία και λεκτική ένταση.

Αίσθηση, πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η πρώτη ανάρτηση στο Χ, στην οποία καταλόγιζε «αδιανόητη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» στον υπάλληλο, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και αντικαταστάθηκε από μία δεύτερη που είναι σαφώς σε χαμηλότερους τόνους.

Πηγή – Eysyn.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ